Duurzame producten

Bent u opzoek naar duurzame akoestische producten? Steeds meer producten uit ons assortiment worden op een verantwoorde en duurzame manier gemaakt. Denk aan materialen als polyesterwol en petvilt die deels gerecycled zijn en 100% recyclebaar zijn.

U vindt bij ons ook de materialen EverUse en Ecosorb. Gemaakt van respectievelijk papierafval en oude spijkerbroeken.

Daarnaast heeft u met onze plafond- en wandoplossingen producten die een lange levensduur hebben en op een verantwoorde manier zijn gemaakt. Uiteraard dagen we onszelf elke dag uit om nog duurzamer te produceren.

Door voor duurzame akoestische producten te kiezen kiest u voor efficiëntie en een betere wereld.

everuse circulaire isolatie

Duurzame akoestische oplossingen

Duurzame of circulaire oplossingen zijn er in allerlei vormen en maten. Ons assortiment bestaat uit producten die 100% circulair zijn (oneindige levenscyclus), (deels) gerecycled of recyclebaar zijn. Elke dag een stukje beter!

icon, easy noise control

Wandpanelen

Duurzame akoestische wandpanelen bestaande uit gerecyclede stof, recyclebare prints en eventueel 100% circulaire akoestische vulling. Of wat dacht u van de oplossingen van Baux? Volledig gemaakt van gerecyclede pulp.

Plafond

Duurzame akoestische plafondoplossingen bestaande uit baffles gemaakt van gerecycled katoen of polyester. Of onze standaard EASYceiling oplossingen die reeds uit 40% gerecycled materiaal bestaan en volledig recyclebaar zijn.

Materialen

Met akoestische materialen als EverUse, Metisse en EASYpol hebben we zeer hoogwaardige circulaire en duurzame oplossingen voor akoestiek en geluidsisolatie. Beter vindt u niet.

Maatwerk

Projectmatig is het mogelijk om een duurzaam of circulair akoestisch product te ontwikkelen. Denk hierbij aan panelen die we refurbishen. Of panelen die gemaakt zijn van geoogste akoestische materialen en gerecyclede wol en textiel.

Populaire duurzame akoestische producten

Praktische duurzame akoestische isolatie als Ecosorb en EverUse zijn ideaal voor verschillende oplossingen, bijvoorbeeld:

  • om te gebruiken voor het vullen van wandpanelen;
  • om te gebruiken achter een voorzetwand
  • om te gebruiken onder een vloer.

Of gebruik het als absorptie in een omkasting of gewoon in een ruimte.

Akoestisch advies

Vraag advies aan

Wilt u meer weten over duurzaamheid en akoestiek? Heeft u vragen over producten voor uw duurzame project?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

speaker, easy noise control Advies over geluid
bounce, easy noise control Geluidabsorptie & Geluidsisolatie
foam, easy noise control Maatwerk en duurzame materialen