Nieuw: EASYfelt wandpaneel

Het EASYfelt wandpaneel is de nieuwste toevoeging aan de EASYfelt collectie. De panelen zijn opgebouwd op basis van samengeperste polyestervezels. Deze geluidsabsorberende wandpanelen zijn verkrijgbaar in vier standaardvormen en worden geleverd in de kleuren wit, grijs en antraciet. Afhankelijk van de vorm van het paneel zijn er diverse patronen met perforaties mogelijk.

Unieke ontwerpen
Door verschillende vormen en perforaties te combineren, is het mogelijk om unieke patronen te creëren. Op basis van een pick en mix zijn veel combinaties mogelijk. Hierbij kunnen wij een impressie aan u geven van wat er mogelijk is, maar u kunt uiteraard ook zelf een creatie maken.

EASYpol HD figuur

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de EASYfelt wandpanelen? Of wilt u een sample aanvragen van het materiaal? Neem dan contact op met een van onze akoestisch specialisten.

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
Projectmanager

Wellicht interessant