Akoestiek restaurant Leff

Leff is een restaurant  in de Peperstraat in Oud Beijerland, ook wel het horecastraatje van Oud Beijerland genoemd. Het interieur is warm en eigentijds en miste over het algemeen alleen nog de optimale akoestiek.

Advies

Leff had destijds zelf al een akoestische oplossing toegepast zonder een meting of advies. Deze oplossing paste niet meer bij het nieuwe interieur en was ook niet optimaal.

Vandaar dat Leff Easy Noise Control heeft ingeschakeld voor een meting op locatie met bijpassend advies. Nadat we de meting hebben uitgevoerd, konden we direct op locatie de oplossing in kaart brengen. 

De akoestische oplossing

De oplossing moet vaak goed bij het interieur passen en hier denken wij dan ook graag in mee. In dit geval is er samen met de klant voor zwarte EASY plafondeilanden gekozen. Deze eilanden vallen niet op tegen het mooi zwart geverfde plafond. Hierdoor is het interieur van het restaurant intact gebleven.

EASY akoestische plafondeilanden

Producten in dit project

Meest gekozen

EASYceiling Plus

Akoestisch plafondeiland

  • Op maat leverbaar
  • Aluminium frame
  • Keuze uit verschillende kleuren
Bekijk
v.a.€101,00

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
Projectmanager