Damen Dredging Equipment

Damen Dredging Equipment is een bedrijf dat zich bezighoudt met baggerwerkzaamheden. Daarnaast ontwerpen, produceren en leveren ze zeer efficiënte baggerwerktuigen. Damen Dredging Equipment streeft naar een veilige en gezonde werkplek, elke dag, en overal!

Zo ook voor de medewerkers in de constructiehal waar men bezig is met de bewerking en verwerking van metaal. Deze activiteiten brengen een hoop geluid met zich mee. Door de galm te reduceren zal dit minder belastend zijn voor de mensen die er werken. Kortom een streven naar een aangename en prettige werkomgeving!

De akoestische oplossing

De oplossing om de galm te reduceren in dit project is een combinatie van het EASY plafondeiland Industrie en EASY baffles  die voor de wand zijn geplaatst.

Voorafgaand aan de uitvoering is een nagalmtijdmeting en advies uitgevoerd. Bij oplevering hebben wij eveneens een nagalmtijdmeting uitgevoerd: het resultaat is verbluffend!

EASYbaffle

EASY plafondeilanden industrie

EASY plafondeilanden industrie, EASYbaffles

Producten in dit project

akoestisch plafond hal

EASYindustry Ceiling

Akoestisch plafondeiland

  • Voor industriële toepassing
  • Kader van brute aluminium (niet geanodiseerd)
  • Verschillende afhanghoogte mogelijk
Bekijk
v.a.€105,00
EASYbaffle

EASYindustry Baffle

Akoestische baffle

  • Wit of verzinkt kader
  • Eenvoudig te monteren
  • Op iedere gewenste hoogte af te hangen
Bekijk
v.a.€54,00

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
Projectmanager