EASYfelt plafondeilanden in een kantooromgeving

EASY Noise Control werd recentelijk benaderd door de Magnus Group om de akoestiek te verbeteren in een van de kantoorpanden die zij verhuren. De Magnus Group is gespecialiseerd in het managen en ontzorgen van vastgoedportfolio's van diverse marktpartijen. Hun diensten omvatten het volledige spectrum; advies bij aan- en verkoop, renovatie, revitalisatie, verhuur, klantcontact en alles wat daartussen zit.

AirportCreators
Aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk is sinds juni 2019 AirportCreators gevestigd. Zij huren kantoorruimte van Magnus Property Management. Bij het herinrichten/verbouwen van het kantoor van de AirportCreators is akoestiek meegenomen als een belangrijke factor.

Nagalmmeting
Om een goede indicatie te krijgen van de akoestische situatie in het kantoorpand, hebben wij een nagalmtijdmeting uitgevoerd. Uit deze meting bleek dat de nagalmtijd te hoog was en dat er absorptie diende te worden aangebracht om de nagalmtijd naar een gewenst niveau te krijgen.

EASYfelt plafondeilanden
In overleg met AirportCreators is het besluit genomen om de ruimte te voorzien van EASYfelt plafondeilanden. Dit zijn akoestische plafondeilanden op basis van samengeperste polyestervezels met een hoog soortelijk gewicht. Circa 30% van de vezels wordt gewonnen uit gerecyclede PET flessen. Het materiaal over een uitstekende geluidsabsorptiecoëfficiënt in een breed frequentiespectrum.

Met het toevoegen van de EASYfelt plafondeilanden is de nagalmtijd in de ruimte teruggebracht naar een gewenst niveau. Daarnaast passen de eilanden uitstekend bij de industriële uitstraling van de ruimte.

Akoestiek kantoor

De EASYfelt plafondeilanden passen goed bij het interieur van de ruimte.

EASYpol hd plafondeilanden

Enkele plafondeilanden zijn voorzien van een doorvoer ten behoeve van ventilatieroosters.

Producten in dit project

EASYpol HD akoestisch plafondeiland

EASYfelt

Plafondeiland

  • Inclusief ophangsysteem
  • Standaard in twee kleuren verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
Bekijk
v.a.€78,00

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
Projectmanager

Wellicht interessant