Grand café-restaurant In den Boekenkast

In grand café-restaurant In den Boekenkast hebben we langwerpige akoestische plafondpanelen geplaatst. Deze oplossing heeft geleid tot minder galm, waardoor de akoestiek in de ruimte voor zowel de werknemers als de gasten weer prettig is. 

Het grand café-restaurant is verbouwd tot een grote open ruimte, alle tussenmuren zijn weggehaald en de boekenkasten die voor deze muren stonden zijn verplaatst naar de zijwanden van de ruimte. Door deze veranderingen in de ruimte werd er meer last van rumoerigheid en galm ervaren.

Akoestisch adviseur Thomas heeft een akoestische meting uitgevoerd in het grand café-restaurant. Na deze meting bleek dat de nagalmtijd in de ruimte inderdaad aan de hoge kant was. In samenspraak met de eigenaar en de binnenhuisarchitect is er gekozen voor langwerpige plafondeilanden die in lijn zijn met de lampen. Ze waren namelijk op zoek naar een mooie en effectieve oplossing, wat met deze combinatie zeker gelukt is!

Quote van de klant: ‘’We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het werkt akoestisch gezien echt en de panelen passen zeer fraai in het interieur’’.

Wilt u regelmatig verrast worden met mooie projecten en nieuws over onze producten? Volg ons dan via LinkedIn!

Cafe-restaurant

Producten in dit project

Kaderloos plafondeiland - akoestisch fotopaneel

EASYceiling Cloud

Kaderloos plafondeiland

  • Strakke uitstraling
  • Geheel kaderloos
  • Keuze uit meerdere kleuren
Bekijk
v.a.€189,00