Montageruimte Schrijver Stalinrichting

In montageruimte Schrijver Stalinrichting hebben we 72 stuks EASYindustry Ceiling in combinatie met twee grote EASYphoto akoestische fotopanelen van 300 x 300 cm geplaatst. Deze oplossingen hebben geleid tot een erg mooi resultaat en een sterke verbetering van de akoestiek in de montageruimte. Hierdoor is het veel fijner om te werken in deze montageruimte.

Er wordt in de montageruimte gebruik gemaakt van luchtsleutels en diverse andere gereedschappen wat voor harde geluiden zorgt. De medewerkers van de montageruimte ervaarden dan ook veel last van de lange nagalmtijd in de ruimte. Het bedrijf is op zoek gegaan naar een oplossing en heeft contact met ons opgenomen om hierbij te helpen.

Onze akoestisch adviseur Ruben is langs geweest op locatie om een meting uit te voeren en constateerde na de akoestische meting dat de nagalmtijd in de montageruimte 3 seconden was. Dit is veel te hoog en hiermee werd dan ook bevestigd dat de akoestiek in de montageruimte niet prettig was om in te werken. Om de nagalmtijd in de ruimte terug te brengen naar 1,7 seconden, hebben wij 72 plafondeilanden en 2 grote akoestische fotopanelen aangeleverd. 

Project schrijver stalinrichting

De EASYindustry Ceiling plafondeilanden zijn speciaal ontwikkeld voor hallen en werkplaatsen en daarom de perfecte oplossing voor deze montageruimte.

Bij de EASYphoto akoestische fotopanelen is het mogelijk om zelf de foto’s aan te leveren. En als je montageruimte de look and feel van een stal heeft dan hoef je natuurlijk niet lang na te denken en kies je voor mooie foto’s van koeien.

Deze akoestische oplossingen bieden zowel functioneel als esthetisch gezien dé uitkomst! 

Quote van de klant: ‘’Bedankt namens ons voor de mooie doeken en de snelle service’’.

Plafondeilanden stalinrichting

Producten in dit project

akoestisch plafond hal

EASYindustry Ceiling

Akoestisch plafondeiland

  • Voor industriële toepassing
  • Kader van brute aluminium (niet geanodiseerd)
  • Verschillende afhanghoogte mogelijk
Bekijk
v.a.€105,00
werk aan de muur akoestisch
Meest gekozen

EASYphoto

Akoestisch fotopaneel

  • Op maat leverbaar
  • Print naar keuze
  • 100% recyclebaar
Bekijk
v.a.€157,60

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
acoustic specialist