Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Verrijdbare geluidsschermen onderweg naar China

  Het EASYscherm industriële geluidsscherm is een veelgebruikt product door EASY Noise Control voor diverse binnen- en buitentoepassingen. Met behulp van de modulaire opbouw wordt voor uiteenlopende problemen een oplossing gerealiseerd. Nieuw binnen ons assortiment geluidsschermen is het verrijdbare EASYscherm geluidsscherm.

  Verrijdbare geluidsschermen onderweg naar China

  Case

  Een Nederlandse machinebouwer heeft een productielijn geplaatst in een Chinese fabriek. Uit metingen blijkt het geluidsniveau marginaal hoger te zijn dan de grenswaarden. Een vaste oplossing is geen optie vanwege de gewenste toegankelijkheid rondom de machine. EASY Noise Control werd benaderd voor het ontwerp en de productie van een passende oplossing. Dit resulteerde in een geluidsscherm van 30 meter lang, bestaande uit vijftien gelijke delen, welke individueel verrijdbaar zijn.

  Logistieke uitdaging

  Vijftien geluidsschermen naar China transporteren is geen voor de hand liggende operatie. Om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, worden de schermen als losse bouwpakketten aangeleverd. Alle panelen, profielen, steunen, wieltjes, schroeven, zelftappers en zelfs bitjes worden in de juiste afmetingen en aantallen meegeleverd. Ter controle wordt één scherm bij de klant in Nederland opgebouwd, waarbij de projectleider foto's maakt voor de werkinstructies aan zijn collega in China.