Advies nodig?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

#wijadviserenakoestiek

EASY Noise Control is een full-service dienstverlener; wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren. Uiteraard is dit geen verplichting; we kunnen ook een deel van deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Aan u de keuze! Wanneer we een compleet project voor u uit voeren dan bestaat een project uit de volgende stappen

  1. Meting en presentatie op locatie
  2. Uitwerking van de meting in het akoestisch rapport
  3. Een doelgericht, praktisch advies
  4. Levering en montage door onze eigen ervaren montagedienst

#wijadviserenakoestiek

Remco Soeteman
Akoestisch specialist

Snel schakelen en een goede service

#wijzijnakoestiek

EASY Noise Control is de specialist in akoestiek en geluidsisolatie. Voor bijna alle geluidsproblemen bieden we een akoestische oplossing. Van het tegengaan van een hinderlijke galm in uw kantoor tot het reduceren van het rijgeluid van uw auto.

We proberen hierbij altijd een praktisch en doelgericht advies te geven, rekening houdend met uw voorkeur. Zo weet u precies welke stappen u moet ondernemen om uw geluidsprobleem op te lossen.

Advies nodig?

Lees onze blog

Het belang van een goede akoestiek

Van een restaurant tot een woning en van een verzorgingshuis tot een fabriek: akoestiek krijgt tegenwoordig steeds meer aandacht. Galm en hoge geluidsniveaus leiden immers vaak tot concentratieproblemen, vermoeidheid en en stress.

Lees meer

Vraag het aan dé experts

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten

Vraag een meting aan