Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Stille ventilatie

  Goed ventileren is van belang voor de gezondheid. Voor frisse en gezonde binnenlucht moet er constant luchtverversing plaatsvinden in uw woning. Zo verdwijnen vocht en vervuilende stoffen en is er een continue aanvoer van frisse lucht. Dit heeft tot gevolg dat gezondheidsklachten tegengegaan worden. Bij het ventileren is het wenselijk dat buitengeluiden worden tegengegaan en dat fijnstof de woning niet binnendringt. Wij bieden twee type ventilatie-units aan, die beide fluisterstil zijn: de Sonair en de Aeropac SN. Dankzij geluidsabsorberende materialen in de ventilatie-units wordt geluid tegengegaan.

  Aimée

  Sonair

  De fluisterstille Sonair ventilatieset haalt frisse lucht naar binnen en houdt buitengeluid buiten. U heeft de keuze uit twee typen Sonair units: de A+ en de F+. De A+ vermengt de buitenlucht met de binnenlucht, waar u met name in de koudere maanden voordeel van heeft. De F+ voert uitsluitend buitenlucht aan. De Sonair units kunnen worden voorzien van drie typen filters om fijnstof en pollen te filteren. De Sonair is uitgevoerd in een matte witte kleur en heeft 2 jaar garantie.

  Sonair - Stille ventilatieset

  Aeropac SN

  Ook met de Aeropa SN ventilatie-unit bent u altijd verzekerd van frisse gefilterde lucht. U heeft daarbij de keuze uit drie typen filters waarmee de binnenkomende lucht wordt gefilterd op fijnstof, pollen en roetdeeltjes. De Aeropac SN is voorzien van een LCD-display waarmee u de hoeveelheid lucht en een timer kunt instellen. De stijlvolle ventilatie-unit wordt geleverd in een glanzend witte kleur en heeft 5 jaar garantie.

  Aeropac ventilatie-unit - akoestische ventilatie

  Deel