Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Bezoek onze showroom

  Wanneer u in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. In onze showroom adviseren wij u over het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte. Daarnaast kunt u de vilt-oplossingen van ons zusterbedrijf EASYfelt bekijken.

  De showroom bezoeken?

  Krijg direct een duidelijk advies!

  Het bezoeken van onze showroom is mogelijk op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om u zo goed mogelijk te adviseren. Deze afspraak kunt u direct online maken of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. 

  Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen:

  • U krijgt een persoonlijk advies op maat over het reduceren van galm in uw ruimte, dit duurt circa een uur en is gratis;
  • In onze showroom kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen;
  • U krijgt een goede indruk van onze prachtige producten.

  Let op: showroombezoek is alleen mogelijk als u een oplossing zoekt voor het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte. Voor vragen en advies aangaande het stiller maken van o.a. machines, auto's en boten, kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

  Maak een showroomafspraak
  Over ons - showroom afspraak

  EASY Noise Control B.V.

  Gessel 62

  3454 MZ De Meern (Utrecht)

  Nederland

  Een online bestelling ophalen?

  Wij staan voor u klaar.

  Voor het ophalen van een online bestelling is het niet nodig om een afspraak te maken. De bestelling ophalen kan op elk gewenste moment dat de showroom geopend is.

  Bereikbaarheid en openingstijden

  Zeer centraal gelegen!

  Onze showroom is zeer centraal in Nederland gelegen, nabij het kruispunt van de A2 en de A12. Het pand ligt vrijwel direct aan de snelweg en er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

  De showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur voor het afhalen van uw bestelling of voor een bezoek op afspraak.

  Zonnepanelen kantoor EASY Noise Control
  Showroom EASY Noise Control