Akoestiek in een museum verbeterd

In de vergaderzaal van het Nationaal Museum van de Speelkaart was de akoestiek niet optimaal. Door het toevoegen van plafondeilanden is dit verbeterd!

Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout in België is gevestigd in een oud fabriekspand en wordt beheerd door de Stadt van Turnhout. Doordat het een oud pand is, werd een lange nagalmtijd ervaren.

Stadt van Turnhout heeft contact met ons opgenomen om de akoestiek in de vergaderruimte te verbeteren. Er is gekozen voor het toevoegen van akoestische plafondeilanden in de kleur wit met een wit kader. Op het schuine dak hebben we vierkante eilanden geplaatst en op het plafond langwerpige eilanden, waardoor het erg mooi in de ruimte past!

Akoestiek in een museum verbeterd
Akoestiek in een museum verbeterd

Producten in dit project

Meest gekozen

EASYceiling Plus

Akoestisch plafondeiland

  • Op maat leverbaar
  • Aluminium frame
  • Keuze uit verschillende kleuren
Bekijk
v.a.€101,00