Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek verbeterd bij vereniging DSVP

  DSVP is een voetbalvereniging gevestigd in Pijnacker. Na een verbouwing in de kantine kreeg de vereniging steeds meer klachten over rumoerigheid. Het was lastig om in een volle kantine een gesprek te kunnen voeren vanwege de galm in de ruimte.

  Om deze reden benaderde DSVP EASY Noise Control met de vraag of wij dit konden oplossen. Daarom is akoestisch specialist Thomas halverwege 2021 afgereisd naar Pijnacker voor een akoestische meting. Eenmaal op locatie was meteen de oorzaak van de galm te zien. De ruimte was groot, open en de meeste gebruikte materialen waren hard. Dit zorgt voor directe weerkaatsing van de geluidsgolven, waardoor stemmen in een volle ruimte al snel een onverstaanbaar geheel vormen. Een goede keuze van de vereniging om EASY Noise Control te vragen dit probleem te verhelpen!

  Al snel bleek dat akoestische panelen het probleem konden verhelpen. Omdat het er wel esthetisch uit moest zien, is er gekozen voor een symmetrische opstelling van akoestische panelen op het plafond. Om de oplossing bij de speelsheid van het interieur te laten aansluiten, is er gekozen voor een grijs paneel met een zwart frame.

  Na toestemming van de klant, zijn de akoestische panelen aan het plafond gemonteerd. Op onderstaande foto’s is de situatie vóór en na plaatsing te zien. Een mooi resultaat passend bij het interieur. En natuurlijk het allerbelangrijkste; er kan weer gezellig gepraat en geborreld worden in een volle kantine zónder galm!

  De klant zegt het volgende: “De zwarte akoestische panelen zien er super strak uit en de reacties van onze leden zijn lovend!”.

  Zwarte akoestische plafondeilanden voetbalvereniging