Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  EASYphoto Wall verbetert akoestiek woonkamer

  EASY Noise Control kreeg recentelijk een aanvraag van een klant die op zoek was naar een oplossing voor een geluidsprobleem in zijn woonkamer. Het geluidsprobleem bestond uit geluidsreflecties die afkomstig waren uit het gedeelte van de woonkamer die was ingericht als speelhoek voor de kinderen.

  EASYphoto akoestische wand - Akoestiek kinderkamer

  Voor de klant was het belangrijk dat de oplossing esthetisch gezien zou passen binnen het interieur. In overleg met de klant is er gekozen om de kinderhoek te voorzien van een EASYphoto Wall. Dit is een akoestische wandoplossing die de gehele wand bedekt met een afbeelding naar keuze. Het ontwerp voor de EASYphoto Wall werd door de klant zelf aangeleverd.

  Een belangrijk voordeel van deze oplossing is dat het geluid dicht bij de bron wordt geabsorbeerd. Dit resulteert in een extra goed effect. Daarnaast voldoet de oplossing aan de esthetische wensen van de klant. Doordat de EASYphoto Wall de volledige wand bedekt, is het nauwelijks zichtbaar dat het hier om een akoestische oplossing gaat. Het lijkt net alsof de wand is voorzien van behang.

  De klant is uitermate tevreden: de EASYphoto Wall past goed binnen het interieur, maakt de speelhoek vrolijk en zorgt ervoor dat de akoestiek in de ruimte sterk is verbeterd.