Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Wandoplossing op maat

  Er zijn zeer veel akoestische wandoplossingen. Wanden lenen zich namelijk goed bij de aanpak van een slechte akoestiek. Een wand springt vaak in het oog. Een wandpaneel moet daarom passen bij het interieur, uw smaak en budget.

  Wij denken graag met u mee voor de juiste wandoplossing. Dit doen we door een groot aanbod standaard oplossingen en het bieden van maatwerk. Zo maken we gestoffeerde, bedrukte, of uitgesneden wandelementen naar uw ontwerp. Zelf een akoestisch wandpaneel maken is ook mogelijk!

  Eigen ontwerp

  Elke dag leveren wij akoestische fotopanelen.

  Onze akoestische fotopanelen zijn volledig op maat gemaakt en met een eigen bedrukking. Dit is inmiddels standaard maatwerk en daarmee één van de meest gekozen oplossingen.

  Ons maatwerk voor wandpanelen gaat verder. Te denken valt aan op maat gesneden EASYfelt elementen in een RAL-kleur (zie afbeelding links). Hierbij kunnen we rekening houden met eventuele doorvoeringen en verlichting.

  Bent u een interieurdesigner en loopt u vast op de akoestische wandafwerking? Onze R&D-collega's denken graag met u mee in de mogelijkheden.

  Wandpaneel PET-vilt - maatwerk

  Vraag advies aan

  Met maatwerk heeft u vaak meer efficiëntie, gemak en nauwkeurigheid.

  Wilt u weten of maatwerk voor uw bedrijf of toepassing een optie is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

  Robbert website

  Robbert te Loeke

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag