Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Gebruik akoestische platen in uw product
  FireSeal - brandveilige geluidsabsorptie

  Gebruik akoestische platen in uw product

  Steeds meer bedrijven zien in dat een goede akoestiek belangrijk is voor concentratie, gezondheid en comfort. Hierdoor zie je dat steeds meer bedrijven een of meerdere akoestische producten in hun assortiment hebben.

  EASY Noise Control is een groothandel in akoestische platen en helpt deze bedrijven in de ontwikkeling van hun akoestisch product met kennis en materialen. Onze akoestische platen worden o.a. toegepast in fotowanden, meubels, lampen en voorzetwanden.

  Akoestische materialen

  Met verwerkende bedrijven hebben we specifieke afspraken voor de levering van akoestische producten. Hierbij kan het gaan om standaard plaatmaterialen die de klant zelf verwerkt maar vaak leveren we ook maatwerk. Deze producten liggen meestal op voorraad waardoor we in staat zijn om orders binnen 1-2 werkdagen te leveren. Door goede afspraken te maken kunnen we ervoor zorgen dat we altijd voldoende voorraad hebben om uw orders uit te leveren. Veel verkochte producten zijn:

  • Polyesterwol

  • Polyurethaanschuim

  • Melamineschuim

  • FireSeal

  • Massaplaten

  • Ontdreuningsplaten


  Akoestische materialen uit voorraad

  Maatwerk

  Afhankelijk van uw product kan het aantrekkelijk zijn om maatwerk te leveren. In veel gevallen kan dit zorgen voor een kostenbesparing aan de kant van montage. Bij maatwerk kan je denken aan:

  • Een vorm op maat

  • Toplagen op maat

  • Lijm op maat

  • Verpakking op maat

  Wij kijken altijd naar het hele proces waarbij we een zo compleet mogelijke dienstverlening bieden waardoor u kosten gaat besparen.

  Maatwerk

  De Zünd

  Meer weten over maatwerk?

  Veel van deze bewerkingen kunnen we uitvoeren op onze locatie te De Meern. Hier hebben we onder andere de beschikking over een Zünd cutter.

  Deze machine maakt het mogelijk om vrijwel automatisch iedere vorm uit te snijden of te frezen. Omdat we ook de voorraad houden op deze locatie is het mogelijk om zeer snel te schakelen indien nodig.

  De Zünd

  Onze specialisten staan voor u klaar

  Vraag advies aan

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Jadey website

  Jadey Blom

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag