Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Akoestische materialen op maat

  Akoestische materialen op maat

  Steeds vaker kiezen onze klanten voor een maatwerkoplossing waarbij wij de akoestische materialen op maat aanleveren. EASY Noise Control biedt maatwerk voor akoestische materialen, trillingsisolatie en ontdreuning.

  Maatwerk kan ook verder gaan dan het product zelf; met een slimme verpakking en efficiënt transport kunnen voordelen worden behaald. Wij kijken daarom altijd naar het gehele proces om zo de beste dienstverlening te kunnen bieden.

  Gemak en snelheid

  Akoestische materialen worden in grote bulken geproduceerd.

  Vanwege efficiency wordt dit meestal in vaste modulematen gedaan. Kiezen voor een standaard maatvoering is in vele gevallen een slimme keuze. 

  Niettemin hebben we maatwerk voor akoestische materialen makkelijk gemaakt. Soms is het namelijk fijner om kleinere maatdelen compleet aangeleverd te krijgen. Het op maat snijden doen we snel en netjes in eigen huis. 

  Hiermee wordt maatwerk soms een slimmere keuze. Het wordt een kant-en-klare oplossing voor de uw toepassing. Dit maakt het eenvoudiger en sneller te verwerken. De kosten van maatwerk kunnen weliswaar hoger zijn. Dit weegt echter vaak af tegen de afvalkosten, derving door verkeerd snijden, en tijdbesparing bij montage.

  img-20190820-wa0000-2-600x450

  Zünd

  Alleskunner

  Om producten op maat te snijden hebben we de beschikking over een uitgebreid machinepark waaronder een Zünd cutter. Met deze “alleskunner” kunnen we vrijwel iedere vorm volledig CNC-gestuurd snijden of frezen met zeer kleine toleranties.

  Grote en kleine series akoestische materialen kunnen we volledig op maat leveren. Perfect gesneden en verpakt zoals u dat wilt.

  Omdat we dit inhouse doen kunnen we indien nodig zeer snel schakelen en weten we exact welke tools we nodig hebben om verschillende materialen te snijden. Het risico op fouten wordt hierdoor kleiner. Mocht er toch een fout zijn gemaakt dan zijn we in staat het snel op te lossen. 

  Daarnaast kunnen we producten leveren met uiteenlopende toplagen om het materiaal te beschermen tegen bijvoorbeeld hitte, olie of water.

  Snijmachine PET-vilt

  Vraag advies aan

  Maatwerk akoestische oplossingen

  Met maatwerk heeft u vaak meer efficiëntie, gemak en nauwkeurigheid. Wilt u weten of maatwerk voor uw bedrijf of toepassing een optie is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

  Jadey website

  Jadey Blom

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag