Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestische sandwichpanelen (deel 2)

  EASYpanel akoestische sandwichpanelen zijn zelfdragende panelen met een geluidsisolerende én -absorberende werking. Het is een veel toegepast product voor het realiseren van met name industriële oplossingen. Wij zetten de meest toegepaste oplossingen op een rijtje.

  Aimée

  Geluidsscherm

  EASYpanel is een uitstekende basis voor het afschermen van hinderlijke geluidsbronnen in binnen- en buitensituaties. Met een relatief eenvoudige constructie kunnen geluidsschermen tot 2,5 meter hoog worden gemaakt. Voor hogere schermen raadpleegt u altijd een constructeur of adviesbureau voor de nodige windbelasting berekeningen.

  Akoestische scheidingswand

  Uitgebreider en groter dan het geluidsscherm is de akoestische scheidingswand. Geluid van beide kanten? Kies dan voor een dubbelzijdig geperforeerd paneel, verkrijgbaar vanaf ca. 100 m2.

  Grote omkastingen

  Met EASYpanel panelen wordt een geluidsisolatiewaarde (Rw) tot wel 35 dB gerealiseerd. Uitstekend voor het bouwen van omkastingen rondom machines en installaties. Houd wel rekening met toegang en koeling in de vorm van geluidsisolerende deuren en geluiddempers.

  Verrijdbare geluidsschermen

  Flexibele afscherming van geluidsbronnen of industriële werkplekken maakt u met een verrijdbare geluidsschermen. De schermen zijn licht genoeg om eenvoudig te verplaatsen, maar zwaar genoeg om tot een prima geluidsreductie te komen.

  Akoestische bekleding

  Een hoogwaardige geluidsabsorberende met akoestische sandwichpanelen. De binnenzijde is voorzien van een mooie afwerking met geperforeerde plaat in RAL9002. Vooral geschikt voor grote, aaneengesloten wanddelen. Het enorme projectiescherm (2600 m2) in de gloednieuwe U-Arena in Parijs is opgebouwd uit akoestische sandwichpanelen uit dezelfde fabriek als EASYpanel!

  Is EASYpanel overal toepasbaar?

  EASYpanel is in veel situaties toepasbaar, maar niet overal. Het product is vervaardigd uit een relatief dunne staalplaat. Dit maakt het product niet geschikt voor infrastructurele en/of openbare toepassingen. Verder raden wij het af om EASYpanel te gebruiken in situaties met een permanente, hoge luchtvochtigheid (wasstraten, zwembaden) of hygiënische toepassingen. Twijfelt u over uw toepassing? Neem dan contact op met onze specialisten.

  Deel