Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Designed Acoustics – #wijontwerpenakoestiek

  Wij hebben eigen designers in huis, waardoor maatwerk voor ons geen probleem is! Bij ons ben je aan het juiste adres!

  Aimée

  Designer EASYfelt - PET-vilt - Maatwerk

  Wat betekent Designed Acoustics?

  Het ontwerpen van ruimte-akoestiek is een technische én esthetische uitdaging. Het vinden van de juiste balans tussen een fraai ontwerp en een optimaal akoestisch comfort wordt een steeds belangrijker onderdeel in het plan van eisen. Naast het meten, adviseren, produceren en monteren van akoestiek helpt EASY Noise Control u met uw akoestisch ontwerp. Designed Acoustics staat voor de co-creatie van unieke ruimte-akoestische oplossingen, geïntegreerd in het ontwerp van uw en onze opdrachtgevers. Samen vinden wij de beste totaaloplossing voor uw project.

  EASY Noise Control is sinds 2011 gespecialiseerd in het akoestisch verbeteren van bestaande situaties in werk-, leer-, en zorgomgevingen. De kennis en praktijkervaring wordt ingezet in het aanbod van Designed Acoustics. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van fabrikanten van basismaterialen en toeleveranciers van iedere denkbare bewerking op deze materialen.

  Eigen akoestisch laboratorium

  Vanzelfsprekend dienen de eindproducten te voldoen aan gespecificeerde akoestische en technische eigenschappen. Daarom verlopen alle Designed Acoustics projecten via onze eigen R&D afdeling. Na voorlopig ontwerp en haalbaarheidsonderzoek verzorgt R&D de prototyping, visualisatie en de benodigde (akoestische) tests. Vanaf medio 2019 beschikt onze R&D afdeling over een eigen akoestisch laboratorium, waarin de nodige testsuitgevoerd kunnen worden. Hiermee wordt onze akoestische dienstverlening nog uitgebreider en kunnen we akoestische problemen voorkomen in plaats van genezen: wij ontwerpen akoestiek!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

  Deel