Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  EASY oplossingen aan het plafond – makkelijk en effectief

  De nagalmtijd in een ruimte wordt verlaagd door het aanbrengen van geluidsabsorberende oplossingen op reflecterende, bouwkundige materialen. Daarbij wordt vaak eerst naar het plafond gekeken, en dat is niet zo vreemd: een groot, reflecterend oppervlak verspreid over de hele ruimte. De ideale plek voor het aanbrengen voor plafondpanelen, maar welke? Een overzicht van de drie meest verkochte plafondoplossingen van EASY Noise Control.

  Aimée

  EASY plafondeiland

  De klassieker in het assortiment met een basisafmeting van 120 x 120 cm en rondom voorzien van een strak kader van wit, zwart of geanodiseerd aluminium. Eenvoudig op te hangen met de meegeleverde vaste hangertjes, eenvoudig te demonteren. Vaak geleverd in het wit, maar ook mogelijk in tal van andere kleuren die passen bij het interieur van de ruimte. Sinds 2017 ook beschikbaar in een speciale industriële uitvoering met een brute aluminium kader, geschikt voor (fabrieks)hallen en werkplaatsen.

  Het EASY plafondeiland werkt uiterst effectief doordat deze iets vrij hangen van het bouwkundige plafond in de ruimte. Hierdoor is het niet noodzakelijk om het plafond 100% te voorzien van plafondeilanden, maar kan bij de montage rekening worden gehouden met verlichting en andere installaties. Over montage gesproken, ons eigen professionele montageteam staat graag tot uw beschikking om de panelen keurig te plaatsen.

  EASY plafondeiland Kaderloos

  Het luxere broertje van het gewone EASY plafondeiland. In sommige omgevingen is het aluminium kader niet gewenst. EASY Noise Control levert daarom ook, zoals de naam al verklapt, een kaderloos plafondeiland. De randen zijn gespoten in dezelfde kleur en structuur als het oppervlakte van de plaat. Met vier speciale, ingedraaide schroeven wordt het paneel opgehangen aan vaste of verstelbare hangers.

  EASY plafondpaneel Direct

  EASY plafondpaneel Direct is geschikt voor lagere ruimten of toepassingen waar een vrijhangend paneel om één of andere reden niet gewenst is. Het uiterlijk is min of meer hetzelfde als van het EASY plafondeiland Kaderloos. Afhankelijk van de configuratie wordt gekozen voor een rechte kant (indien geplaatst met tussen afstand) of facet kant (indien geplaatst zonder tussenruimte). EASY plafondpaneel Direct wordt bevestigd met behulp van meegeleverde hightack montagekit. EASY plafondpaneel Direct wordt geleverd in 60 x 60 cm, 120 x 60 cm of het zeer fraaie 120 x 120 cm.

  Goed om verder te weten:

  • alle bovenstaande producten zijn akoestisch zeer efficiënte oplossingen. Aan de hand van metingen en berekeningen adviseren wij u zeer gericht en concreet over het benodigde aantal plafondeilanden om de nagalmtijd in de ruimte te optimaliseren;
  • de producten zijn duurzaam en brandveilig, geschikt voor toepassing in zorg-, onderwijs- en werkomgevingen. Voor specifieke ruimten met hogere hygiënische eisen leveren wij diverse alternatieve varianten;
  • snelle levertijden. Precies weten hoe lang? Neem contact op voor een complete offerte.

  Deel