Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Blogs
  Het belang van akoestiek in een kerk

  Het belang van akoestiek in een kerk

  Akoestiek in de kerk kan tegenwoordig voor een groot deel verbeterd worden, omdat er vroeger tijdens de bouw geen rekening mee is gehouden. De kerk is vanuit vroeger altijd een grote ruimte geweest met hoge plafonds en bestaat vooral uit veel harde materialen (denk hierbij aan stenen muren en pilaren, houten banken en glas).

  Aimée Koelman

  Unieke akoestische oplossing bij SVPO Deventer

  De akoestiek wordt ook belangrijker in de kerk, omdat de verschillende ruimtes steeds meer een multifunctionele functie krijgen. Ze worden dan onder andere gebruikt voor optredens, vergaderingen of als kinderopvang. Het is daarom van belang dat de akoestiek en spraakverstaanbaarheid in deze ruimtes verbeterd wordt, zonder dat de authentieke klanken binnen de kerk verloren gaan.

  Wij helpen u graag verder met uw akoestische vraagstuk binnen de kerk. We kunnen voor u een akoestische meting uitvoeren op locatie om de huidige akoestische situatie in kaart te brengen en u een passend advies geven. Met ons uitgebreide assortiment aan akoestische producten en een eigen montageservice kunnen we geheel volgens uw wens de akoestiek verbeteren. Voor meer vragen of een afspraak kunt u zowel telefonisch als via de website bij ons terecht.

  Deel