Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Muziek harder zetten na het plaatsen van een voorzetwand

  Bent u een echte muziekliefhebber, maar wilt u geen overlast veroorzaken voor de buren? Denk dan eens aan de installatie van een voorzetwand. Een eenvoudige klus met een super resultaat!

  Aimée

  Wat is een voorzetwand? 

  Door het verbeteren van geluidsisolatie wordt uw eigen woning minder gehorig, waardoor u op een hoger volume naar muziek kunt luisteren zonder dat de buren meegenieten of overlast ervaren.

  Een voorzetwand plaatst u contactvrij van de aangrenzende oppervlakken (de muur, het plafond en de vloer) en heeft een kern van isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal dempt geluid zoals burengeluid.

  Daarnaast werkt het isolatiepaneel ook de andere kant op en dempt de voorzetwand dus ook geluid van u naar uw buren toe.

  Hoeveel geluid dempt een voorzetwand?

  Een voorzetwand van 52 mm dik levert tot 17 dB verbetering van de geluidsisolatie in de ruimte op. De exacte demping is afhankelijk van de situatie en de plaatsing.

  Voordelen voorzetwand voor uzelf

  De voorzetwand is niet alleen voordelig voor de buren, maar ook voor uzelf! De akoestische voorzetwand zorgt ervoor dat er minder geluid uit de kamer kan ontstnappen en voorkomt ook dat geluid van buitenaf naar binnen komt. Dit verbetert de algehele geluidskwaliteit in de ruimte.

  Welke voorzetwand heeft EASY Noise Control in haar assortiment?

  EASY Noise Control biedt de Cyclin akoestische voorzetwand exclusief aan. Dit is een  duurzaam product gemaakt van afval papier en -karton.  

  Het is belangrijk dat u dit product gebruikt op een blinde muur, zodat er geen geluidsoverdracht meer kan plaatsvinden door kieren bij bijvoorbeeld een kozijn.

  Muziek harder zetten na het plaatsen van een voorzetwand

  Deel