Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

    Snelle levering en professionele montage

    Showroom nabij Utrecht

    EASY Noise Control
    Home
    Blogs
    Terugblik op Architect@Work 2018

    Terugblik op Architect@Work 2018

    Met veel plezier kijken we terug op de Architect@Work 2018 in Ahoy Rotterdam. Naast bestaande relaties hebben we veel nieuwe architecten en projectinrichters kennis laten maken met onze nieuwste productinnovaties en ontwikkelingen.

    Aimée

    EASYfelt Petvilt

    EASYfelt Petvilt zijn geluidsabsorberende en zelfdragende panelen op basis van zeer hoge densiteit polyester (PET) vezels. Het materiaal is dankzij de stijfheid, goede brandeigenschappen en absorptiewaarden geschikt voor toepassingen als wandpanelen, plafondeilanden, baffles of vrijstaande elementen. Samen met opdrachtgevers en ontwerpers ontdekken wij steeds meer mogelijkheden met Petvilt als basis. Dit maakt de EASYfelt collectie een interessante reeks akoestische oplossingen voor de toekomst.

    Designed Acoustics

    Geen ontwerp, gebouw of opdrachtgever is hetzelfde. En zo zou ook geen akoestische oplossingen hetzelfde moeten zijn. Tijdens de Architect@Work introduceerden wij het concept Designed Acoustics. Uw ideeën en ontwerpen, onze technische expertise en producten. Samen ontwerpen we de akoestische oplossing die naadloos aansluit op uw ontwerp. Op deze manier kunnen we een totaal nieuw concept of een evolutie van een bestaand product realiseren.

    Wilt u meer informatie over dit concept? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen uw project.

    Deel