Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Welke akoestische oplossingen zijn er voor wanden?

  Wandpanelen zijn een goede oplossing wanneer u galm in een ruimte ervaart. De wandpanelen bestaan uit akoestisch materiaal, waardoor geluidsgolven worden geabsorbeerd. Akoestische wandpanelen worden veel toegepast in industriële ruimtes, maar ook voor woonruimtes zijn er esthetische wandoplossingen verkrijgbaar.

  Aimée

  Wandpanelen in bedrijfsruimtes

  Een veelgestelde vraag is waar de wandpanelen het beste opgehangen kunnen worden. Het antwoord op deze vraag is dat dit in iedere bedrijfsruimte anders is. Wanneer het om een bedrijfsruimte gaat, komen wij daarom graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren welke oplossing het beste past bij de situatie. Bedrijfsruimtes, en vooral het geluid dat daar ontstaat, zijn namelijk zeer verschillend. Of het nu gaat om een kantoorruimte of een fabriekshal; onze akoestische specialisten hebben veel ervaring met het verminderen van galm in verschillende bedrijfsruimtes. Een veel gekozen oplossing voor akoestische panelen in bedrijfsruimtes is het akoestische wandpaneel EASYindustry Wall.akoestische wandpanelen

  Wandpanelen in woonruimtes

  In woonruimtes is het iets makkelijker, omdat de galm in de meeste gevallen ontstaat door spraak. Om die reden kunt u wandpanelen het beste op spraakhoogte ophangen. Hierdoor wordt de galm die ontstaat door spraak direct geabsorbeerd door het akoestische materiaal. EASY Noise Control heeft verschillende wandoplossingen. Zo kunt u kiezen voor een zelfgekozen print op het EASYphoto akoestisch fotopaneel. Hiermee zorgt u voor een verbeterde akoestiek in uw woonruimte. Het formaat dat geschikt is voor uw ruimte, kunt u in overleg met een van onze adviseurs bepalen. Heeft u geen inspiratie voor een mooie print? Kies dan uit onze eigen collectie fotopanelen, waaronder eyecatchers zoals De Nachtwacht, Amandelbloesem of Het Melkmeisje.

  Duurzame wandoplossingen

  Valt de galm in uw ruimte mee, vindt u duurzaamheid belangrijk en bent u op zoek naar een originele manier om uw wanden wat aan te kleden? Dan adviseren wij u eens te kijken naar de wandpanelen van EASYfelt. Deze wandpanelen zijn gemaakt van duurzaam PETvilt, dat voor minimaal vijftig procent uit gerecyclede PET-flessen bestaat. Door de diverse kleuren in ons assortiment, is er altijd wel een EASYfelt product dat in uw ruimte past.

  Wilt u hulp bij uw keuze, of bent u benieuwd welke akoestische oplossingen wij nog meer hebben? Kom dan eens langs in onze showroom te Utrecht, of neem contact met ons op!

  EASYindustry Wall | Akoestisch wandpaneel

  EASYindustry Wall | Akoestisch wandpaneel

  EASYphoto | Akoestisch fotopaneel

  EASYphoto | Akoestisch fotopaneel

  Deel