Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Circulaire projectbegeleiding

  Steeds meer bedrijven gaan bij een verbouwing of verhuizing over op circulair bouwen of een circulair inrichten. Akoestiek speelt ook hierbij een belangrijke rol. EASY Noise Control heeft de kennis en middelen om samen met u tot een circulaire akoestische oplossing te komen. Met oogstpartners, verschillende producenten, leveranciers en verwerkers ontwikkelen we oplossingen met lage milieukosten en een lange levensduur als uitgangspunt. Met inmiddels ruime ervaring in circulaire projectbegeleiding heeft u aan ons een partner.

  Een circulair project

  Een circulair akoestisch project is een ontdekkingsreis

  Er zijn tal van eisen en wensen die met elkaar verenigd moeten worden. Een circulaire akoestische oplossing wordt daarom vaak gedurende een project ontworpen, ontwikkeld en getest.

  EASY Noise Control heeft verschillende productiefaciliteiten en partners om akoestische materialen te verwerken en te upcyclen. Denk hierbij aan het opwaarderen van oude plafondplaten naar  modulaire wandpanelen of vrij naar opgeknapte plafondeilanden.

  Een circulair project

  Circulaire oplossing

  Waardebehoud en hergebruik hulpbronnen

  Bij circulariteit gaat het om waardebehoud en het hergebruik van hulpbronnen. We willen dus zo veel mogelijk secundaire materialen of afvalstromen een oplossing creëren die opnieuw en oneindig hergebruikt kan worden.

  Dat betekent dat EASY Noise Control zorg draagt voor het retourproces. Hierdoor moeten we bij het ontwerp van de circulaire oplossing al nadenken over onderhoud, reparatie, refurbishing of recycling.

  Een goede voorbeeldcase is het circulaire project van Nationale Nederlanden (NN). Met oude plafondplaten uit het gebouw van NN en gerecyclede wolstof hebben we prachtige circulaire akoestische wandpanelen ontwikkeld. Bovendien zijn de wandpanelen 'losmaakbaar' wat het hergebruik eenvoudig mogelijk maakt.

  Circulaire oplossing

  Meer weten?

  Circulair project en akoestiek

  Heeft u een circulair project waarbij akoestiek een belangrijk onderdeel vormt. Op welke manier akoestiek geïntegreerd kan worden in uw ontwerp? Wij denken graag mee en laten uw de mogelijkheden zien.

  Yalmar website

  Yalmar Ras

  Manager Duurzaamheid

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag