Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  afbeelding (1)

  Ontmoet EASY Noise Control op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bij stand 10.3.10!

  Het is bijna zover! Op 5, 6 en 7 juni zal EASY Noise Control deelnemen aan de 25e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, hét evenement waar duizenden professionals op het gebied van facilitaire dienstverlening en gebouwbeheer samenkomen. Als specialist in ruimteakoestiek kijken we er enorm naar uit om onze oplossingen te presenteren aan jou. Bezoek ons bij stand 10.3.10 en ontdek hoe onze akoestische oplossingen jouw ruimte kunnen verbeteren! Mis ons niet en schrijf je hieronder in.

  Wat kun je van ons verwachten op de beursvloer?

  We hebben niet stilgezeten! Ons team staat klaar om onze nieuwste akoestische oplossingen te demonstreren, van geluidsabsorberende panelen tot innovatieve akoestische producten die de werkomgeving aanzienlijk kunnen verbeteren. Of je nu op zoek bent naar manieren om geluidsoverlast te verminderen in een kantooromgeving of de akoestiek van een vergaderruimte of kantoortuin wilt optimaliseren. Wij bieden akoestisch advies met de juiste oplossingen voor jouw probleem. 

  Bezoek onze stand en krijg advies!

  Voor ons is deze beurs niet zomaar een evenement; het is een kans om direct in contact te komen met professionals zoals jij, die streven naar een optimale werkomgeving. Heb je specifieke akoestische problemen? Stap naar onze stand voor een persoonlijk gesprek en krijg specialistisch advies!  

  Heb je liever een afspraak bij jou op locatie? Dat kan! Onze specialisten komen graag naar je toe voor een uitgebreide, vrijblijvende akoestische meting. Zij stellen een op maat gemaakt advies op dat aansluit bij jouw behoeften. En het beste van alles? Onze complete service omvat niet alleen meting en advies, maar ook levering én montage. Je wordt volledig ontzorgd. 

  Mis de kans niet...

  Om ons te ontmoeten en samen te werken aan een betere en comfortabelere werkomgeving. Wij zijn klaar om je te verwelkomen bij stand 10.3.10.

  Wil jij vrijblijvend advies? Klik dan nu op de onderstaande knop en registreer je voor de beurs. Zo ben je verzekerd van ons deskundig advies. Tot ziens op de beurs! 

  Schrijf je hier in!
  Beurs stand EASY Noise Control 2 | Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer