Akoestiek studio / HiFi verbeteren

Heeft u een home studio of thuisbioscoop waar u een optimaal geluid wilt? Speciaal voor de liefhebber van perfecte geluidsweergave bieden wij veel mooie oplossingen om de akoestiek te verbeteren. Wij geven een helder studio akoestiek advies. Tevens bieden we oplossingen voor onder andere:

hifi luisterruimte akoestiek
  • Specialist in geluidsisolatie en akoestiek
  • Praktisch en doelgericht advies
  • Gezamenlijk op zoek naar een bijpassende oplossing
Jeroen Blekkenhorst

Advies nodig?
vraag het aan dé experts

Stel een vraag

Akoestiek voor verschillende toepassingen 

U heeft een thuisbioscoop of home studio en u weet niet waar te beginnen met de akoestiek? Of u bent als professional op zoek naar oplossingen voor een geluiddstudio of mixroom? De akoestiek verbeteren in deze ruimten hoeft niet complex te zijn. Door een aantal simpele stappen kunt u van uw geluidsstudio’s, thuisbioscoop of luisterruimte een prettige akoestische ruimte maken. 

icon, easy noise control

Thuisbioscoop

U heeft flink geïnvesteerd in een thuisbioscoop of home cinema maar de akoestiek laat nog te wensen over. Met de juiste oplossingen haalt u meer uit uw cinema set en creëert u een ideale filmbeleving.

Home studio

Een eigen studio voor het mixen van audio of een opname. Afhankelijk van de toepassing zijn er meerdere mogelijkheden.

Hifi

Met de juiste akoestiek haalt u het maximale uit uw speakers voor de ultieme muziekbeleving. Denk hierbij aan voldoende absorptie en ook het dempen van laagfrequent (60-250hZ).

Opnamestudio

In een opnamestudio en mix room is de akoestiek essentieel. Afhankelijk van het muziekgenre worden de akoestische voorzieningen bepaald.

Veelgebruikte producten voor studio / HiFi toepassingen

Akoestiek verbeteren studio? Op het gebied van akoestische producten voor studio en HiFi toepassingen heeft u een uitgebreide keuze aan akoestische absorbers en akoestische bass traps.

Bekijk het volledige assortiment aan akoestische producten voor studio / HiFi in onze webshop.

Akoestisch advies

Vraag advies aan

Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten, een vrijblijvend advies op afstand of bezoek onze showroom voor advies en materialen.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Gratis advies op afstand of in showroom
foam, easy noise control Advies over akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag

Toepassingen

EASY Noise Control levert professionele oplossingen voor een optimale akoestiek en geluidsisolatie in luisterruimtes, opnamestudio’s en thuisbioscopen. Voor het mooiste geluid in de ruimte en het minste geluid buiten de ruimte (geluidsisolatie studio). Van traditionele noppenschuimen tot akoestische design elementen.

Kies voor akoestische oplossingen die naadloos integreren in uw interieur of juist uitgesproken design oplossingen.