Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek over de landgrens: Kasteel Breivelde

  EASY Noise Control doet jaarlijks meer dan 400 projecten. Met name in Nederland zijn we actief, maar bijvoorbeeld ook in Belgie. Zo ook dit project in Kasteel Breivelde. Een kasteel op een prachtig landgoed. In het kasteel zit een restaurant. Wij werden benaderd om de slechte akoestiek in het restaurant op orde te krijgen.

  Akoestiek kasteel verbeteren

  Advies

  De benadering volgde na enkele klachten over een te rumoerige ruimte. Voornamelijk oudere mensen hadden hier behoorlijk last van.
  Wij hebben een afspraak gemaakt voor een advies op locatie. Ook voor Belgische klanten verzorgen wij deze service. Wij voeren tijdens ons bezoek een meting uit en bekijken ter plekke welke akoestische oplossingen nodig zijn.

  Uiteindelijk kunnen geven wij op locatie een concreet advies en de klant weet direct wat er nodig is om de akoestiek te verbeteren. Zo gezegd, zo gedaan. Ook bij Kasteel Breivelde hebben we aan de hand van onze AcousticAdvisor  direct een advies gegeven. Waarbij we kijken naar een goede balans tussen de akoestiek en de esthetiek.

  Oplossing

  De oplossing die we hebben toegepast zijn onze witte EASYceiling plafondeilanden. Doordat we ze met een ruimte vanaf het plafond ophangen heeft deze oplossing een extra akoestische werking. Bovendien ziet het er ook nog eens fraai uit. De uitstraling van de ruimte en het plafond blijft zo behouden.

  Montage

  Ook ons montage team kunnen wij inzetten voor Belgische projecten. Enthousiast zijn zij aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zowel, akoestisch als esthetisch zijn op een prachtige locatie!

  Witte akoestische plafondeilanden restaurant
  Akoestische plafondeilanden restaurant