Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek restaurant de Branding

  Iedereen kent het wel: vermoeidheid na een avondje tafelen in je favoriete restaurant. Een belangrijke reden hiervoor is vaak de slechte akoestiek. Door veel rumoer en drukte is het lastig een gesprek voeren en je gesprekspartners te verstaan. Een slechte akoestiek versterkt dit probleem en zorgt ervoor dat je je enorm moet concentreren, wat leidt tot vermoeidheid.

  Akoestiek restaurant de Branding

  Gelukkig zijn er ondernemers die zich van dit probleem bewust zijn en op zoek gaan naar een oplossing. Op deze manier denken zij mee aan het comfort van hun gasten. Een voorbeeld hiervan is restaurant De Branding, gelegen in het hart van de Dichterswijk in Utrecht.

  Zij benaderde EASY Noise Control om de matige akoestiek in het restaurant te verbeteren. Na een akoestisch onderzoek op locatie is er gekozen om 25 stuks Akoestische plafondeilanden toe te passen in het restaurant. Door deze plafondeilanden slim boven de tafels (de bron en ontvanger van geluid) op te hangen is de galm gereduceerd en het 'harde plafond' uitgeschakeld voor hinderlijke geluidsreflecties. Precies wat we wilden bereiken!

  De verbetering is 'echt bizar', aldus de eigenaar van de Branding.