Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek verbeterd bij Catering groep Nederland

  Catering groep Nederland benaderde ons om de akoestiek op hun hoofdlocatie op orde te brengen. Catering Groep Nederland is een party- en eventcateraar, gevestigd in het midden van het land, die door heel Nederland partijen verzorgt.

  Catering groep Nederland - akoestische plafondeilanden

  De nagalmmeting

  Ronald Burgers, eigenaar van de Catering Groep Nederland, benaderde ons voor een oplossingen ter verbetering van de akoestiek. Na het maken van een afspraak zijn we langs gekomen om de galm in de ruimtes op de meten. Dit hebben we gedaan met behulp van onze meetapparatuur. Vervolgens hebben we de gegevens verwerkt in onze acoustic advisor en samen met de klant gekeken naar een bijpassende oplossing.

  Akoestische oplossing

  Door middel van samples en referentie foto's hebben we een impressie kunnen geven hoe en waar we de oplossing zouden toepassen. Er is uiteindelijk gekozen voor een aantal EASYphoto wandpanelen en onze EASY plafondeilanden. In de centrale hal, kwam Ronald zelf met het idee, om 3 verschillende kleuren in 3 verschillende hoogtes te plaatsen (zie de foto). Bij deze akoestische oplossing is zowel gekeken naar wat akoestisch effectief is en wat ook qua esthetiek goed zou passen in de verschillende ruimtes. Door de rekentool in onze software, kunnen we gelijk laten zien wat voor effect de akoestische oplossingen in de ruimte hebben.

  Montage

  Nadat we de opdracht hebben gekregen is er een montage datum gepland. We bekijken altijd samen met de klant wat hun goed uitkomt, zodat de dagelijkse werkzaamheden goed kunnen doorlopen. De montage is goed verlopen. Eén doek voor het EASYphoto wandpaneel, was niet helemaal zoals verwacht. Wij hebben toen gelijk een nieuw doek besteld en deze opnieuw geplaatst, hierdoor was de klant meer dan tevreden en kan hij genieten van een zeer aangename akoestiek, dat in een mooi jasje is gestoken.

  Catering groep Nederland plafondeilanden
  Akoestisch fotopaneel met eigen foto