Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek werkplaats Buijs Groot-Ammers

  Buijs Groot-Ammers is een familiebedrijf dat sinds 1982 is gevestigd in Groot-Ammers. Ze zijn gespecialiseerd in overslag van Bulk- en stukgoederen van en naar schepen door middel van hydraulische kranen, los schepen en kraanschepen. Wij werden door Buijs Groot-Ammers benaderd om iets te doen aan de galm in hun werkplaats.

  Galm

  In de werkplaats was de galm afkomstig van het verplaatsen van motorvoertuigen, zagen, snijden en lassen van verschillende onderdelen. Hier had men veel last van en wilde er iets aan doen om een fijnere werkplek te creëren.

  De akoestische oplossing

  Wij zeggen altijd: meten is weten! Vandaar dat wij hier een nagalmmeting hebben verricht, om zo in kaart te brengen hoe erg het met de galm in de ruimte was gesteld.

  Daarnaast hebben we nog de ruimte ingemeten en gekeken naar eventuele obstakels waar we rekening mee moesten houden. Na het uitvoeren van de meting en het invoeren van de meetgegevens kwamen we op een uitgangspunt.

  Vervolgens zijn we samen met de klant gaan kijken naar een passende akoestische oplossing. In het geval van Buijs Groot-Ammers is dit uitgekomen op 162 stuks EASY plafondeilanden Industrie en 36 stuks EASY wandpaneel Industrie. Dit zijn speciale plafondeilanden voor een industriële omgeving.

  Akoestiek werkplaats Buijs Groot-Ammers
  Akoestiek verbeteren werkplaats Buijs Groot-Ammers