Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Diverse ruimtes bij College of Europe akoestisch verbeterd

  Vorig jaar kwam akoestisch adviseur Valérie van ons Belgische kantoor met College of Europe in contact. College of Europe is een universiteit in Brugge en had in meerdere ruimtes last van een slechte akoestiek. Dit werd ervaren in het souterrain, de klaslokalen en in ruimtes die dienen als auditoriums.

  Zaal College of Europe akoestisch verbeterd

  Valérie is op locatiebezoek geweest en heeft samen met de klant gekeken naar de beste akoestische oplossing per ruimte. Er is gekozen om in alle ruimtes twee oplossingen terug te laten komen, waardoor een mooi geheel ontstaat: EASYceiling Plus plafondeilanden in de kleur White Frost met een wit frame en de EASYultra wandpanelen in de kleur Pepper.

  Onlangs hebben onze monteurs de akoestische oplossingen in de verschillende ruimtes gemonteerd. Met het monteren van de akoestische panelen is er goed gekeken naar de esthetiek. Daarom zijn de panelen in lijn met de lampen op het plafond bevestigd. Het was een flinke klus voor onze monteurs, maar het resultaat mag er zijn.

  De akoestische panelen die in deze ruimtes toegevoegd zijn zorgen voor een goede spraakverstaanbaarheid in deze grote ruimtes. Kortom een betere akoestiek en een prachtig resultaat in één! 

  EASYultra Akoestische wandpanelen
  Klaslokaal akoestisch verbeterd
  Plafondeilanden vergaderruimte
  Zaal akoestisch verbeterd - akoestische wandpanelen - akoestische plafondeilanden