Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Galmvrij feesten bij VRIJ in Culemborg

  Bij evenementen- en trouwlocatie VRIJ in Culemborg was er flinke overlast door galm. De verschillende zalen ondervonden hinder wanneer er mensen in het restaurant zaten, wat leidde tot een ongunstige akoestiek en een slechte spraakverstaanbaarheid. Op een evenement of trouwlocatie is het natuurlijk essentieel dat je goed met elkaar kunt communiceren. Nu dat is opgelost, kunnen de bezoekers nog meer genieten van de evenementen en feesten bij VRIJ in Culemborg!

  Door het geluidsniveau en daarmee de nagalmtijd van het restaurant te verminderen, wordt ook de geluidsoverdracht verminderd. Dit bereikten we door het plaatsen van tien EASYceiling Cloud kaderloze plafondeilanden. Deze akoestische panelen hebben een zeer hoge absorptiewaarde, waardoor galm en reflecties worden verminderd. We hebben de gemeten nagalmtijd weten te reduceren naar 0,7 seconden. Dit betekent dat geluiden in de ruimte minder lang weerkaatsen, wat de spraakverstaanbaarheid verbetert. De plafondpanelen zijn zorgvuldig gemonteerd en sluiten mooi aan op het interieur van het restaurant, wat bijdraagt aan de esthetiek. 

  Door de verminderde galm en verbeterde spraakverstaanbaarheid, staat VRIJ in Culemborg nu klaar om een nog plezierigere ervaring te bieden tijdens evenementen en feesten. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan een sfeervolle en goed klinkende omgeving voor alle gasten.  

  Zie hier de voor en na foto's:

  Project VRIJ 2
  Project VRIJ 1