Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Gardens Business Center

  Van showroombezoek tot montage, bij EASY Noise Control helpen we van A tot Z met het verbeteren van de akoestiek. Ook Gardens Business Centre hebben we geholpen met onze fullservice dienstverlening voor hun pand New Babylon in Den Haag.

  Gardens Business Centre is bij ons langs geweest in de showroom, ze waren op zoek naar een akoestische oplossing voor de hal en twee belcabines. Akoestisch adviseur Robbert heeft diverse akoestische oplossingen laten zien. Uiteindelijk is hun oog gevallen op twee oplossingen van zusterbedrijf EASYfelt. 

  EASYfelt Baffles in de hal

  Glas weerkaatst veel geluid. In een ruimte met veel glas is de kans groot dat u veel last ervaart van galm. Ook in de glazen hal van New Babylon was dit het geval. De akoestiek in deze ruimte is verbeterd met Baffles van PET-vilt in de kleur Dark Grey.

  EF Baffles - New Babylon Den Haag (3)
  EF Baffles - New Babylon Den Haag (4)

  EASYfelt Stick Hex in de belcabines

  In de belcabines is gekozen voor Stick Hex zelfklevende akoestische wandelementen. De haakse wanden zijn bekleed met het PET-vilt in de kleur beige. Op verzoek van de klant zijn de thermostaat en stopcontacten ook doorgevoerd. 

  EF Sticks Hex - New Babylon Den Haag (2)
  EF Sticks Hex - New Babylon Den Haag (3)

  Eindresultaat

  De klant is zeer tevreden over het akoestisch resultaat én de uitstraling van het PET-vilt. Deze sluiten feilloos aan bij de chique uitstraling van het kantoorpand.