Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Geen hoofdpijn meer bij Thunderbike Harley-Davidson

  In 2021 heeft Thunderbike Harley-Davidson te Hamminkeln groots verbouwd. Het is nu nog mooier en veel groter, waardoor ze meer ruimte hebben voor hun voertuigen. Hierdoor kunnen ze nu nog beter te werk, want kwaliteit staat bovenaan. Alleen gold dit nog niet voor de akoestiek. Dat is het punt waarop wij in actie kwamen, met als doel de akoestiek verbeteren.

  Het probleem

  In een garage krijg je vaak te maken met verschillende soorten (harde) geluiden. Zo ervaarde in deze business case de werknemers van Thunderbike Harley-Davidson harde geluiden, zoals bij het schroeven en starten van de motor. Hierdoor eindigde de dag bij veel mensen met hoofdpijn. Dit is natuurlijk niet gewenst. Het is belangrijk dat de medewerkers optimaal presteren om de klanten de best mogelijke resultaten te bieden. 

  De oplossing

  Voor de oplossing van dit probleem hebben wij bij dit project de EASYceiling Plus akoestische plafondeilanden aanbevolen. Samen met de klant is gekozen voor de kleur White Frost met een aluminium kleurige frame van 120 x 120. Deze panelen passen subtiel bij de kleur van het plafond, wat een rustig en onopvallend esthetisch effect creëert.  

  Doordat deze akoestische plafondeilanden iets van het plafond afhangen, ontstaat er een spouw die de geluidsdemping bevordert. In combinatie met de hoge absorptiewaarden van het materiaal waarvan het plafondeiland is gemaakt, realiseren ze een optimale verbetering van de akoestiek

  thumbnail_image thunderbike harley davidson
  thumbnail_image thunderbike

  Het resultaat

  We kunnen met trots vertellen dat de medewerkers erg tevreden zijn met de akoestische panelen. Door deze effectieve oplossing zijn de harde geluiden nu doffer en veel minder vervelend. Met als bonuspunt: ze kunnen nu eindelijk horen wat er op de radio wordt gezegd!