Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Gezondheidspraktijk in Utrecht

  In gezondheidspraktijk Het MediZijn in Utrecht werken specialisten, ieder met zijn eigen expertise. Fysiotherapie, osteopathie, podotherapie, diëtisten, coaches en trainers. Met daarbij één doel: Utrecht gezond maken vanuit de wetenschap en alternatieve geneeswijze. Het MediZijn vond het dan ook uitermate vervelend dat de akoestiek in het pand niet goed was.

  De lange nagalmtijd belemmerde de medewerkers in het uitvoeren van hun werk en ook voor de patiënten was de situatie niet ideaal. Een goede akoestiek brengt balans tussen spraakverstaanbaarheid en spraakprivacy, zorgt voor optimale concentratie en vermindert vermoeidheid. 

  Het pand bestaat uit verschillende behandelkamers en oefenruimtes en in bijna alle ruimtes werd een slechte akoestiek ervaren. We hebben dan ook in iedere ruimte een akoestische meting uitgevoerd en de nagalmtijd bleek inderdaad te lang te zijn. 

  Samen met de klant kozen we voor het toevoegen akoestische plafondeilanden en akoestische fotopanelen. In de oefenruimte met houten apparaten komen de plafondeilanden erg goed tot zijn recht doordat deze perfect in lijn zijn met de verlichting.

  De oplossingen passen erg mooi in het interieur. 

  Fysiopraktijk Utrecht akoestisch verbeterd
  Fysiopraktijk Utrecht akoestisch verbeterd