Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Grand café-restaurant In den Boekenkast

  In grand café-restaurant In den Boekenkast hebben we langwerpige akoestische plafondpanelen geplaatst. Deze oplossing heeft geleid tot minder galm, waardoor de akoestiek in de ruimte voor zowel de werknemers als de gasten weer prettig is.

  Het grand café-restaurant is verbouwd tot een grote open ruimte, alle tussenmuren zijn weggehaald en de boekenkasten die voor deze muren stonden zijn verplaatst naar de zijwanden van de ruimte. Door deze veranderingen in de ruimte werd er meer last van rumoerigheid en galm ervaren.

  Akoestisch adviseur Thomas heeft een akoestische meting uitgevoerd in het grand café-restaurant. Na deze meting bleek dat de nagalmtijd in de ruimte inderdaad aan de hoge kant was. In samenspraak met de eigenaar en de binnenhuisarchitect is er gekozen voor langwerpige plafondeilanden die in lijn zijn met de lampen. Ze waren namelijk op zoek naar een mooie en effectieve oplossing, wat met deze combinatie zeker is gelukt!

  Quote van de klant: ‘’We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het werkt akoestisch gezien erg goed en de panelen passen zeer fraai in het interieur’’.

  Plafondeilanden restaurant in den Boekenkast
  Plafondeilanden restaurant - langwerpige akoestische eilanden