Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Kantoor Petrol Industries

  In het kantoor van Petrol Industries hebben we zwarte plafondeilanden gemonteerd. Voorheen was dit kantoor een showroom en door het veranderen van de functie van de ruimte werd er veel galm ervaren. De oplossing heeft geleid tot een goed akoestisch en esthetisch resultaat.

  Het kantoorpand van Petrol Industries werd te klein voor het aantal werknemers en daarom werd de showroom ingezet om extra werkplekken te creëren. Voorheen hing er in de showroom veel kleding waardoor het geluid goed absorbeerde. De kleding is weggehaald toen het een kantoorruimte werd, waardoor er galm in de ruimte ontstond.

  Onze akoestisch adviseur Thomas is op locatie geweest voor het uitvoeren van een akoestische meting. De nagalmtijd bleek inderdaad veel te hoog. Samen met de klant is Thomas op zoek gegaan naar een effectieve akoestische oplossing die niet te veel afbreuk deed aan het interieur.

  Ze zijn uitgekomen op zwarte akoestische plafondeilanden. Door de vele obstakels op het plafond was dit een hele klus voor onze monteurs. Maar het resultaat mag er zowel akoestisch als esthetisch zeker zijn!

  Project Petrol Industries - zwarte akoestische plafondeilanden
  Zwarte plafondeilanden Petrol Industries