Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Muziekvereniging Hartog

  Bij muziekvereniging Hartog hebben wij in de oefenruimtes en in de kantine akoestische fotopanelen van een groot formaat mogen plaatsen. Hierdoor is de akoestiek weer op orde gebracht in deze ruimtes.

  Muziekvereniging Hartog heeft recent een grote renovatie van al haar ruimtes ondergaan. Hierbij had de organisatie al rekening gehouden met iets dat erg belangrijk is bij het maken van muziek: de akoestiek. Tijdens de renovatie werden daarom systeemplafonds geplaatst. Echter bleek met deze oplossing de akoestiek nog niet optimaal.

  Onze akoestisch adviseur Thomas is daarom op locatie bezoek geweest en heeft in zowel de oefenruimtes als in de kantine een akoestische meting uitgevoerd. In de meeste ruimtes was de nagalmtijd te hoog en hiermee werd dus bevestigd dat het systeemplafond niet genoeg was om de akoestiek in deze ruimtes te verbeteren.

  Deze lange nagalmtijd werd veroorzaakt door horizontale reflecties: reflecties van de ene naar de andere wand. Daarom is er samen met de klant voor gekozen om meerdere grote akoestische fotopanelen te plaatsen in de verschillende ruimtes. Deze hebben ervoor gezorgd dat de akoestiek in de ruimtes weer tiptop in orde is!

  Quote van de klant: ‘’We zijn erg tevreden en vinden het er ook supermooi uit zien’’.

  Akoestische fotopanelen muziekvereniging Hartog
  Akoestische fotopanelen - muziekvereniging akoestisch verbeterd