Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Op meerdere plekken in huis de akoestiek verbeterd

  Akoestisch adviseur Wesley is een tijdje terug langs geweest bij deze woning in Brabant. De bewoners ervaarden op meerdere plekken in huis een vervelende galm en hebben daarom contact opgenomen met EASY Noise Control. In overleg met de klant heeft Wesley voor de entreehal, de eetkeuken en het trappenhuis/ de hal op de 1e etage een passende akoestische oplossing gevonden. Onze monteurs zijn langs geweest om alles te monteren met een fantastisch eindresultaat.

  Entreehal

  Omdat de ruimte smaller is, is maatwerk gewenst. Er is gekozen om twee verlijmbare plafondpanelen aan een ophangsysteem van onze kaderloze plafondeilanden te plaatsen. Bij de deur zijn de spotjes die in het plafond zaten teruggeplaatst in het plafondpaneel.  

  Akoestisch plafondeiland woning

  Eetkeuken

  In de eetkeuken is op de plek waar de meeste geluidsoverdracht plaatsvindt -boven de eettafel- gekozen voor een kaderloos plafondeiland. De lampen die er al hingen zijn doorgevoerd.

  Om de horizontale reflecties te verminder is er op de wand een akoestisch fotopaneel geplaatst. Het fotopaneel Stilleven met bloemen in een glazen vaas - Jan Davidsz de Heem van onze ''Oude Meesters'' collectie is in een hip jasje gestoken en opgehangen als een drieluik.

  Drieluik akoestisch fotopaneel in eetkeuken

  Trappenhuis/ de hal op de 1e etage

  In de hal op de 1e etage is gekozen voor akoestische plafondeilanden tussen de verlichting in. Op de rechterwand van het trappenhuis is een akoestisch fotopaneel van 120 x 180 cm met een foto naar keuze geplaatst.

  Els Bevers (4)
  Akoestisch fotopaneel in het trappenhuis