Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Plafondeilanden in LEV Foodbar

  Lev foodbar in Doetinchem heeft via hun architect contact met ons opgenomen om de akoestiek te verbeteren.

  De nagalmmeting

  De galm was behoorlijk hoog en zowel de gast als de werknemers hadden hier last van. Na het eerste contact hebben we een afspraak gemaakt met LEV Foodbar om de akoestiek in kaart te brengen.

  Op locatie hebben we eerst het akoestisch probleem met de klant doorgenomen. Aansluitend hebben we een nagalmmeting verricht. De resultaten hiervan kunnen we ter plekke bekijken en verwerken in onze software. Hiermee kunnen we gelijk een advies op maat geven over hoeveel absorptie we in de ruimte moeten toevoegen en in welke toepassing en oplossing.

  Akoestische oplossing

  Na de galmmeting hebben we gekeken wat we konden plaatsen aan akoestische oplossingen. We bekijken dan wat een effectieve oplossing is en tevens mooi past in de ruimte. De balans moet hierin goed zijn.

  Samen met de klant en de architect hebben we een mooie verdeling gemaakt, waardoor de akoestiek goed wordt aangepakt. We zijn uitgegaan van de EASY plafondeilanden in de witte kleur, aangezien de wanden niet benut konden worden.

  Montage

  De klant heeft uiteindelijk alle informatie, digitaal ontvangen. Na overleg gunde de klant EASY Noise Control de opdracht om de oplossing te leveren en te monteren.

  Resultaat

  Het resultaat was erg goed. Gelijk na de montage merkte de klant direct verschil en en tot zeer goede tevredenheid.

  Restaurant akoestische plafondeilanden
  Restaurant akoestisch verbeterd - akoestische plafondeilanden