Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  School Berg en Bos

  Bij basisschool Berg en Bos hebben we in een klaslokaal acht akoestische plafondpanelen toegevoegd om de galm te verminderen. Door de vele ramen in dit klaslokaal was het niet mogelijk om iets aan de wand te plaatsen en op het plafond hadden we vanwege het houten skelet en het lagere dak ook niet zoveel mogelijkheden.

  Plafondpanelen school Berg en Bos

  Maar bij EASY Noise Control denken we niet in problemen, maar in oplossingen! Daarom is hier gekozen voor de EASYceiling Direct Akoestische plafondpanelen. Deze plafondpanelen zijn tussen de houten balken en spotjes in gemonteerd. Dit is esthetisch een verantwoorde keuze, die er ook nog eens voor gezorgd heeft dat de galm in de ruimte sterk verminderd is. 

  Quote van de klant: ‘’De aspecten het verminderen van de galm en een esthetisch verantwoorde oplossing zijn naar volle tevredenheid’’.

  Waarom is het belangrijk om de akoestiek te verbeteren op een school?

  Op (basis)scholen gaat het om communicatie en overdracht van spraak. Leerlingen moeten zich goed kunnen concentreren en leraren moeten overal in het klaslokaal goed te verstaan zijn. Wanneer de akoestiek op school goed is, dan heeft u:

  • geen galm;
  • een goede overdracht van spraak;
  • veel concentratie;
  • geen hinderlijke reflecties.

  Meer weten over wat we bij u op school kunnen betekenen? Neem contact met ons op!