Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Unieke akoestische oplossing bij SVPO Deventer

  Rond de zomer van 2020 zijn we benaderd door SVPO met een aanvraag voor een akoestische oplossing. SVPO heeft meerdere locaties waar kleinschalig onderwijs wordt gegeven. Nu betrof de locatie een prachtige oude kerk.

  Op deze locatie was er in de kantine en twee lokalen een probleem met nagalm. De akoestiek was mooi voor in een kerk, maar onprettig voor de verstaanbaarheid en rust gedurende het lesgeven.

  We hebben uiteraard een akoestische meting verricht. De nagalmtijd was, zoals eerder vermeld, voor deze toepassing erg hoog. Gezien de hoge ruimte, waar ook prachtige gewelven zichtbaar zijn, wilden we hier een oplossing aandragen die paste bij de identiteit en uitstraling van het pand. Daarmee wilden we rekening houden met de aanwezige mooie en strakke elementen in de ruimte. Bijvoorbeeld de lampen en de cocon waar de lokalen in zijn gevestigd.

  Mede hierdoor werden we geïnspireerd om hier de oplossing aan te dragen zoals deze nu is geïmplementeerd. Gezien de mogelijkheden van de ruimte is het een mooie opdracht om de balans tussen esthetiek en akoestiek te waarborgen. Met enthousiaste goedkeuring van het management van SVPO zijn we aan de slag gegaan.

  Aan de hand van uitgebreide tekeningen is de montage soepel verlopen. De montage heeft ruim een week geduurd. Het resultaat mag er dan ook zijn! Zowel akoestisch al esthetisch is dit een bijzonder project. We hebben met akoestische plafondeilanden de akoestiek letterlijk naar een hoger niveau gebracht. Het akoestisch resultaat is zelfs boven verwachting. De klant is zeer tevreden.

  Dit hadden we niet gekund zonder onze uitstekende monteurs en goede samenwerking met de fabrikant van de materialen.

  Akoestische oplossingen in kerk
  Akoestische oplossing kerk
  Akoestiek in een kerk
  Akoestische oplossingen kerk