Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Verbeterde akoestiek bij Jonkers bouwmateriaal door EASYfoto panelen

  Een van de vergaderruimtes bij Jonkers bouwmateriaal, partner in de ontwikkeling en levering van hoogwaardig staal voor de bouwsector, kampte met probleem: galm en reflecties die de kwaliteit van vergaderingen aantastten. De ruimte, die bedoeld is voor belangrijke besprekingen en presentaties, had akoestische problemen die de communicatie en concentratie van de aanwezigen verstoorden.

  Om dit probleem aan te pakken, kozen we voor een oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch. Zo installeerden we een groot EASYphoto wandpaneel. Dit akoestische paneel heeft uitstekende akoestische eigenschappen en de mogelijkheid om dit geheel naar wens te personaliseren. Dit akoestische paneel werd geplaatst om de galm te verminderen en hinderlijke reflecties te minimaliseren. Hoe het paneel aan zijn absorberende eigenschappen komt? Dat komt omdat de EASYphoto is gevuld met EASYpol. EASYpol is polyesterwol dat uitstekende absorberende eigenschappen bezit.  

  Dankzij de installatie van de EASYphoto panelen hebben we de akoestiek van de vergaderruimte aanzienlijk verbeterd. Het ontwerp sluit aan op het bedrijf zelf en geeft daarnaast een mooie uitstraling aan de ruimte. Bekijk hieronder het resultaat! 

  Project Jonkers voorfoto
  Project Jonkers EASYphoto paneel 2