Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Vilten wandbekleding restaurant

  Een gezellige en knusse wandbekleding mag niet ontbreken in een Parijse Bistro. zachte materiaal PET-vilt leent zich hier uitstekend voor. Akoestisch adviseur Ruben is bij Marie Café Brasserie in Amersfoort langs geweest voor het vinden van een passende oplossing voor de wand.

  Print Hexagon

  De vloer van de bistro heeft tegels met een hexagon print. Om van de ruimte één geheel te maken, heeft Ruben voor de wand ook een hexagon print geadviseerd.

  Ontwerpfase

  Hoe het vilt er op de wand uit zou zien was nog moeilijk voor te stellen voor de klant. Daarom is onze designer aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp.

  Na het zien van het ontwerp was het voor de klant mogelijk om een voorstelling te maken van het eindresultaat!

  Voorbeeld Brasserie Marie Hex 60 x 52 cm

  EASYfelt Stick Hex

  Voor de wand is er gekozen voor een PET-vilt oplossing van zusterbedrijf EASYfelt; Stick Hex zelfklevende wandelementen. De wandelementen hebben een dikte van 9 mm vilt en een afmeting van 60 x 52 cm. Er is gekozen voor de kleur beige passend bij het interieur.

  Van ontwerp tot montage

  EASY Noise Control staat voor service en gemak. We helpen u met het realiseren van uw project van A tot Z. Indien gewenst monteren onze monteurs de producten. Ook in deze bistro hebben onze monteurs de wandbekleden bevestigd.

  Stick Hex 60 x 52 cm - PET-vilt elementen
  Stick Hex 60 x 52 cm 2