Bezoek onze showroom

Wanneer u in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. In onze showroom adviseren wij u over het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte. Daarnaast kunt u de vilt-oplossingen van ons zusterbedrijf EASYfelt bekijken. Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen: 

  • u krijgt een persoonlijk advies op maat over de galm in uw ruimte, dit duurt circa een uur en is gratis;
  • in onze showroom kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen;
  • u krijgt een goede indruk van onze prachtige PET-vilt producten.

De showroom bezoeken?
Het bezoeken van onze showroom is uitsluitend mogelijk op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om u zo goed mogelijk te adviseren. Deze afspraak kunt u direct online maken of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Maak een showroomafspraak

Een online bestelling ophalen?
Voor het ophalen van een online bestelling is het niet nodig om een afspraak te maken. De bestelling ophalen kan op elk gewenste moment dat de showroom geopend is.

Bereikbaarheid
Onze showroom is zeer centraal in Nederland gelegen, nabij het kruispunt van de A2 en de A12. Het pand ligt vrijwel direct aan de snelweg en er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Adres
EASY Noise Control B.V.
Gessel 62
3454 MZ  De Meern

Contact
+31 (0)30 - 2270800
info@easy-noisecontrol.nl

Openingstijden
Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur voor het afhalen van uw bestelling of voor een bezoek op afspraak.