Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Akoestisch fotopaneel

  Akoestisch fotopaneel

  Wij bieden hoogwaardige akoestische oplossingen aan die u kunt voorzien van een fotoprint. Denk bijvoorbeeld aan een logo, vakantiefoto, een foto van uw kinderen of een digitaal bestand van een kunstwerk. We noemen het om deze reden een akoestisch schilderij of akoestische panelen met fotoprint. Het doek is gemakkelijk te vervangen door doek met een actuelere foto.

  Waarom een EASYphoto akoestisch fotopaneel kopen?

  Het EASYphoto akoestisch fotopaneel is een uitstekend absorberend wandpaneel. Het is te voorzien van een unieke en mooie print. Deze oplossing is in te zetten om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Indien u last heeft van galm of echo in huis of op het werk dan is deze oplossing een zeer effectief product. Het is een akoestiek verbeterende oplossing te ontwerpen naar eigen smaak!

  Bekijk ons assortiment akoestische fotopanelen
  Fotopaneel en plafondeiland woning - akoestiek woonkamer verbeteren

  Hoe werkt het EASYphoto akoestisch fotopaneel?

  Het EASYphoto akoestisch fotopaneel werkt door een absorberende vulling van een duurzame EASYpol polyesterwol. We gebruiken hiervoor een unieke variant waardoor de geluiddempende schilderijen in de hoogste klasse van absorptie valt. Het product heeft een absorberend vermogen van gemiddeld 90%.

  U kiest zelf het formaat. Hoe groter de geluiddempende panelen, hoe meer impact ze hebben op de akoestiek in de ruimte. Meer absorberende materialen in de ruimte betekent immers meer demping. Wat zorgt voor een aangename akoestiek!

  EASYphoto akoestisch fotopaneel bestaat uit een aluminium frame (kleur zwart, wit of aluminium). Hierin gaat de vulling van duurzame polyesterwol. Deze vulling wordt door klittenbandstrips op de wand extra ondersteund. Hierdoor blijft de vulling nog beter zitten.

  De print wordt gemaakt op een polyesterdoek. Het doek heeft een pees aan de achterzijde. We noemen het daarom ook wel een peesdoek. Hierdoor is het eenvoudig te spannen in het bijpassende frame.

  Het polyesterdoek is geluiddoorlatend. Canvas is dat bijvoorbeeld niet. Het doek wordt dus opgespannen in het frame, en is ook weer eenvoudig los te maken. U kunt daarom het doek op den duur vervangen of uitwisselen.

  De print kunt u zelf digitaal aanleveren. Dit kan een eigen foto of design zijn. Daarmee maakt u een bijzonder akoestisch kunstwerk. Tevens beschikken we over een beeldbank via 123rf.com. Van deze foto’s kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken. 

  Het akoestisch fotopaneel wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten. Bekijk de video hiernaast om de werkwijze te zien.

  Waar wordt het EASYphoto akoestische fotopaneel toegepast?

  Deze oplossing is één van de meest gekozen en wordt gezien als beste akoestische oplossing. Akoestische panelen worden toegepast in huis op plekken waar geluid wordt gemaakt, zoals de wand achter de keukentafel, bank, televisie, of in de gang.

  Steeds vaker worden huizen strak ingericht, met harde wanden en plafond. Hierdoor kan er een te hoge galm ontstaan. Met akoestische panelen zoals een akoestisch fotopaneel op de wand kunnen directe reflecties worden gedempt en galm verminderd. In kantoren met veel echo, galm en geluidshinder worden akoestische fotopanelen ook regelmatig toegepast. Voorbeelden zijn callcenters, open kantoortuinen, vergaderruimten, spreekkamers en kantines. Wanden rondom de werkplekken en bureaus zijn uitermate geschikt om het paneel op te hangen.

  Tevens op andere plekken waar geluidhinder voor komt is het een goede oplossing. Denk hierbij aan cafés en restaurants, kinderdagverblijven, scholen. Daarnaast is het in praktijken, zoals in een wachtkamer van een huisarts en tandarts, een veel gekozen product. Zelfs in schone productiehallen worden de geluiddempende fotopanelen gekozen.

  Akoestisch fotopaneel bedrijfslogo

  Wilt u de akoestische fotopanelen in onze showroom bekijken?

  Indien u graag naar ons toe wilt komen voor akoestisch advies, dan kan dat! Dicht bij Utrecht in de Meern is ons kantoor met showroom te vinden. Op een paar autominuten vanaf de kruising A12 en A2 en met meer dan genoeg gratis parkeerplekken.

  Op afspraak is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. U vindt hier voorbeelden van onze fotopanelen en andere producten. Deze vindt u in de showroom, maar ook zijn veel producten in ons eigen kantoor op de 1e verdieping verwerkt.

  Bezoek onze showroom
  Akoestische fotopanelen showroom

  Of liever een akoestisch advies op locatie?

  Onze expert komt graag bij u langs.

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Robbert website

  Robbert te Loeke

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag