Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestische wanddecoratie

  Op zoek naar een manier om de akoestiek in uw interieur te verbeteren? Denk dan eens aan akoestische wanddecoratie. Dit is een veel gekozen oplossing voor het verminderen van galm. Akoestische wandpanelen worden in bijna elke omgeving gebruikt om het geluidscomfort te verbeteren.

  Aimée

  Verschillende stijlen akoestische wanddecoratie

  We bieden verschillende soorten akoestische wandpanelen aan, het is dus mogelijk om de panelen af te stemmen op uw interieur.

  De wanddecoratie is gemaakt van een zacht materiaal dat geluid absorbeert. Deze panelen absorberen vervelende achtergrondgeluiden, waardoor het geluid in de ruimte comfortabeler aanvoelt en de akoestiek verbeterd.

  Voordelen akoestische wanddecoratie

  Akoestische wanddecoratie zijn esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het verbeteren van de akoestiek. 

  De wanddecoratie is eenvoudig te installeren met onze montagehandleiding en/ of montagevideo. De akoestische wandpanelen zijn beschikbaar in verschillende groottes en kleuren.

  Akoestische wanddecoratie, ook wel bekend als akoestische materialen en akoestische panelen verbeteren de akoestiek in huis, kantoor of in een restaurant. Door deze akoestische oplossingen toe te passen zorgt u voor een veel gezelligere en prettigere omgeving voor gasten en uzelf.

  Onze akoestische aanpassingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontwikkeld om de galm in een ruimte te verminderen. Of u nu een restaurant runt, een winkel heeft of gewoon in een drukke woonkamer zit, onze akoestische oplossingen van hoge kwaliteit maken uw ruimte vrij van ongewenste geluiden.

  Ons aanbod

  Ons aanbod aan akoestische panelen bestaat uit o.a. akoestische wandpanelen, akoestische schilderijen en akoestische plafondpanelen. Deze producten worden zowel akoestisch als decoratief ingezet.

  Bovendien bieden akoestische oplossingen ook een extra vorm van privacy, waardoor u zich comfortabeler in de ruimte voelt. Uw woonkamer, kantoor of eetkamer wordt weer een plek waar u graag bent.

  Akoestische wanddecoratie van zusterbedrijf EASYfelt

  Op zoek naar akoestische wanddecoratie gemaakt van PET-vilt? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Zusterbedrijf EASYfelt biedt uiteenlopende wanddecoratie aan gemaakt van PET-vilt. Van een abstract schilderij tot aan zelfklevende tegels in diverse vormen. 

  Neem contact met ons op

  Als u meer wilt weten over onze akoestische oplossingen of akoestisch materiaal. Of als u specifiek advies wil voor uw woning, kantoor of andere ruimtes, neem dan contact op met ons team van experts. 

  Zij helpen u met het maken van de beste keuze voor uw specifieke omgeving. Heeft u vragen over de producten die we aanbieden? Laat het ons dan weten, we helpen u met het vinden van de beste oplossing voor een goede akoestiek. 

  Akoestisch fotopaneel uitgesneden

  Deel