Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Moduplus Rooms bewijzen hun effectiviteit met akoestische meting

  Zoals je wellicht al weet, hebben wij sinds kort een nieuw product in ons assortiment: Moduplus Rooms. Dit zijn akoestische ruimtes die zijn ontworpen met duurzaamheid en modulariteit in gedachten. Of het nu gaat om phonebooths, focusruimtes of vergaderruimtes, deze ruimtes bieden niet alleen een flexibele oplossing, maar leveren ook hoogwaardige akoestische prestaties. Ze hebben een goede akoestiek in de ruimte zelf, maar verbeteren ook de akoestiek in de omgeving waar de rooms staan.

  Akoestische meting

  Maar laten we eerlijk zijn, woorden alleen zijn niet genoeg. Daarom hebben we de akoestiek van de rooms gemeten. Want meten is weten, toch? Yalmar Ras, onze akoestisch specialist, heeft daarom een praktijkmeting uitgevoerd. We hebben een real-world omgeving gesimuleerd om de werkelijke effectiviteit van de Moduplus Rooms te testen.  

  Om te kijken hoe goed de akoestische ruimte geluid dempt, hebben we gekeken naar het gemiddelde geluidsniveau op verschillende plekken buiten de ruimte. We hebben een geluidsbron binnen de ruimte gezet en gemeten hoeveel geluid er buiten te horen was. Op die manier konden we zien hoe goed de Moduplus Room het geluid tegenhoudt. 

  Resultaten

  We hebben deze metingen uitgevoerd om een goed beeld te bieden van de dempende kracht van de M+ Room in verschillende situaties. De resultaten van de akoestische meting zijn indrukwekkend: de Moduplus Rooms bieden een aanzienlijke vermindering van het geluidsniveau buiten de ruimte. Of het nu achter een glaswand, dichte wand of een combinatie van beide is, onze Moduplus Room presteert consistent goed, waarbij de tussenschakeldemping varieert tussen ~29,2 dB en ~34,3 dB. 

  00:00

  Wil je meer weten over onze Moduplus Rooms of andere akoestische oplossingen? Neem dan contact met ons op en krijg akoestisch advies van een van onze adviseurs! 

  Deel