Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Ontdek de nieuwe productlijn: Moduplus Rooms!

  Op de werkvloer is vaak veel geluid en afleiding te horen, terwijl je hier juist productief en efficiënt wilt zijn. Onze nieuwe reeks akoestische oplossingen helpt daarbij! Het verbetert niet alleen de akoestiek, maar bevordert ook privacy en focus. Onze gloednieuwe M+ Rooms zijn dé oplossing voor telefoongesprekken, vergaderingen of geconcentreerd werk. Ze zijn eenvoudig te plaatsen in elke kantoor- of werkomgeving. Dankzij de uitstekende akoestiek geniet je van optimale concentratie en privacy, terwijl je efficiënt (samen)werkt.

  Modulair ontwerp voor maximale flexibiliteit

  De akoestische units zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. De ruimtes zijn modulair opgebouwd, waardoor ze gemakkelijk aanpasbaar zijn en uitgebreid kunnen worden. Dit betekent dat je ze kunt aanpassen aan veranderende behoeften zonder dat daar bouwkundige ingrepen voor nodig zijn. Of je nu een telefooncel, vergaderruimte of focusruimte nodig hebt, bijna iedere gewenste ruimte is samen te stellen! 

  Uitstekende akoestische eigenschappen voor optimale geluidsabsorptie

  De akoestische ruimtes zijn gemaakt van hoogwaardige geluidsabsorberende materialen aan beide zijden, Hierdoor geniet je van een optimale geluidsdemping van maar liefst 34 dB. Dit zorgt tevens voor een optimale geluidsbeleving binnenin de ruimte en verbetert de akoestiek in de omgeving waar de room staat. 

  Stap binnen in een van onze akoestische ruimtes en ervaar direct de voordelen van geconcentreerd werken. Of je nu gebruikmaakt van een phonebooth of een meeting room, je bent volledig afgeschermd van omgevingsgeluiden, wat de concentratie en productiviteit bevordert. Zo kun je ongestoord bellen en werken, zelfs in een drukke omgeving. 

  Meeting room 1
  Meeting small met hybid phonebooth+ met paviljoen small en bar 9500Bx3000Dx2300H

  Duurzaamheid als prioriteit

  Onze akoestische werkplekken dragen niet alleen bij aan een betere werkomgeving, maar zijn ook milieuvriendelijk. Onze M+ Rooms worden geproduceerd in een energieneutrale fabriek in Nederland, waarbij we gebruikmaken van duurzaam gecertificeerd hout en gerecycled isolatiemateriaal. Ook de stijlvolle bekleding is gemaakt van een duurzame stof dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Bovendien zijn ze gemakkelijk te demonteren en mee te nemen bij een eventuele verhuizing, wat resulteert in minimale afval- en sloopkosten. 

  Kortom, onze akoestische ruimtes bieden de perfecte oplossing voor een stille, geconcentreerde en duurzame werkomgeving.  

  Ben je benieuwd hoe onze innovatieve M+ Rooms jouw werkomgeving kunnen transformeren? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Optimaliseer jouw comfort en privacy op kantoor met Moduplus! 

  Deel